Online lessen

Bij Pop&Co worden jij en je band begeleid door een professionele bandcoach. Maar oefenen doe je natuurlijk niet alleen tijdens de repetities, thuis kun je ook al een hoop doen om nog beter te worden op je instrument. Daarom vind je op deze pagina tips en oefeningen die jou ook thuis vooruit helpen.

Basis Akkoorden

Heb je het gevoel dat je te weinig weet over de basis akkoorden op gitaar, hier een pdf met de meest gebruikte akkoorden. Ook een paar praktische oefeningen waar je zeker wat aan hebt!

Oefeningen basisakkoorden

Pentatonische Toonladder 

Altijd al je eigen solo willen spelen? Hier uitleg over de pentatonische toonladder, de meest gebruikte toonladder in de popmuziek.

De mineur pentatonische ladder

De Bluesladder

Nog niet genoeg van de pentatonische toonladder? Hier nog meer oefeningen en uitleg over de bluesladder, de pentatonische ladder met de extra bluesy note. Check it out en probeer het uit in je band!

Bluesladder

Handige Online Tools

Chordify is een gratis online muziekdienst gemaakt voor en door liefhebbers van muziek. Chordify  transformeert muziek, van YouTube, SoundCloud en of je prive-collectie in akkoorden. Deze service herkent automatisch de akkoorden van het audiosignaal, en lijnt ze naar de muziek op een eenvoudige en intuïtieve speler. chordify.net

Op deze site staan ‘backingtracks’, zodat je met je instrument lekker kunt meespelen/improviseren.Er is ook al een behoorlijke bibliotheek!
http://www.guitarbackingtrack.com/

Jij bepaalt mee!

Op dit moment zijn we nog druk bezig invulling te geven aan dit onderdeel en vinden we het leuk om te horen over welke technieken of nummers jullie graag lessen zouden zien. Heb je daarom ideeën voor nieuwe lessen of zou je graag een les zien over een bepaald nummer of onderwerp? Laat dan een berichtje achter op onze Facebook Pagina of stuur een mailtje naar marcooonincx@docenten.mikweb.nl!