Welkom bij Phoenix Cultuur

Welkom bij Phoenix Cultuur dans, muziek, theater en beeldend. Phoenix Cultuur biedt cursussen en workshops aan voor iedereen: jong , oud, talentvol, twee linkerhanden, individueel of met familie en vrienden.

In de lokalen van Phoenix bruist het van de creativiteit, muzikaliteit, danstalent en acteertalent. Je wordt altijd begeleid door professionele en gediplomeerde docenten. Phoenix helpt jong en oud bij het ontdekken van talent, ter inspiratie, plezier en ontwikkeling. Dat is ons doel én onze overtuiging!

Phoenix timmert hard aan de weg. Ze wil zoveel mogelijk inwoners kennis laten maken met kunst en cultuur. Je leert je expressieve ‘ik’ ontdekken in het theater. Je vindt je creatieve ‘ik’ in het atelier. Je muzikale ‘ik’ komt tot leven wanneer je jouw instrument bespeelt. Jouw dansende ‘ik’ danst de sterren van de hemel in de danszaal. Phoenix Cultuur staat garant voor een fantastische eerste kennismaking met jouw talentvolle ‘ik’ en voor een leerzame, maar vooral prettige doorontwikkeling van jouw passie. Een flinke dosis culturele vitaminen, dát is waar Phoenix Cultuur voor staat. Ontmoeten, verblijven en maken, vol passie, met elkaar!

Kijk voor meer informatie over Phoenix Cultuur en het complete cursusaanbod op www.phoenixcultuur.nl