Word ook sponsor van Phoenix Cultuur Pop&Co!

Pop&Co is leren spelen in een band

Pop&Co is een initiatief van Phoenix Cultuur, waarin we muzikanten professioneel ondersteunen in het spelen in een band. Via Pop&Co worden zij begeleid door een professionele coach, waarbij ze leren samen spelen, leren over het opnemen van muziek en het promoten van een eigen band. Daarnaast krijgen ze via Pop&Co de kans om veel podiumervaring op te doen, doordat Pop&Co met regelmaat optredens organiseert voor haar bands.

 

Pop&Co niet zonder steun

Met veel enthousiasme bieden wij de cursisten de mogelijkheid zichzelf, zowel individueel als op bandniveau, te ontwikkelen. Door de begeleiding van een professioneel coach van Phoenix Cultuur, maar ook door het organiseren van evenementen en masterclasses. Hoewel de cursisten ons daarvoor cursusgeld betalen, kunnen wij niet zonder de subsidie van de gemeente en het geld dat onze sponsors ons bieden. Om de cursus betaalbaar en aantrekkelijk te houden, zijn we daarom nog steeds op zoek naar nieuwe sponsors.

 

Sponsor worden

Wij zijn van mening dat Pop&Co uniek is in onze regio en dat we jonge en oudere muzikanten met ambitie de gelegenheid moeten blijven bieden zichzelf muzikaal te ontwikkelen. Deelt u deze mening en wilt u, uw bedrijf, of iemand in uw omgeving ons hierin steunen? Neem dan voor de mogelijkheden tot sponsoring contact op met Joost van Sprundel & Kornelis Lievense, coördinatoren Pop&Co, via popenco@phoenixcultuur.nl!