Welkom bij Pop&Co!

Speel je een instrument of ben je een gedreven zanger of zangeres die in een band wil spelen? Dan is Pop&Co echt iets voor jou! Op het gebied van bandcoaching organiseert Phoenix Cultuur onder de naam Pop&Co alles om van jouw band een topband te maken: van wekelijks repeteren onder begeleiding van een professional tot en met Master Classes, optredens en presentaties.

Je leert, samen met je band, jouw favoriete nummers in jullie eigen stijl te coveren en bovendien ga je zelf nummers schrijven. Maak een eigen bandpagina op de website van Pop&Co en leer jezelf en je band te promoten. Maak zelf opnames en grijp de kans om op te treden op bijzondere plekken. Een workshop van een bekende artiest behoort tot het repertoire, want jaarlijks wordt er voor alle Pop&Co-ers een heuse Master Class georganiseerd. Daarnaast sluit Pop&Co elk jaar het cursusseizoen af met een groot muziekfestival waar alle bands optreden.

Pop&Co heeft verschillende cursussen waaraan je kunt deelnemen!

Pop&Co (jaarcursus)   

Speel jij fantastisch gitaar, heb je een stem als een nachtegaal (of juist à la Kurt Cobain), ben je een beest op de drums, een virtuoos op de toetsen, een held op de bas of heb je een passie voor een ander instrument? Zoek je een band waarin je jouw talenten kwijt kunt?

Met het Pop&Co basispakket krijgen jij en je band een heel cursusseizoen lang bandcoaching. Aan het begin van het cursusjaar in september organiseert Pop&Co een bijeenkomst, waarbij de bandcoaches in overleg met alle nieuwe muzikanten en bestaande bands, nieuwe bands formeren of bestaande bands aanvullen met nieuwe muzikanten. Wanneer jij en je bandmaten elkaar gevonden hebben is het tijd om te knallen. Je repeteert wekelijks een uur met je coach, krijgt een supervette masterclass van een bekende artiest en steelt vier keer de show op verschillende Brabantse podia. 

Kosten:

€ 265,- (6 t/m 20 jaar, 34 lessen)

€ 320,65 (21+, 34 lessen, incl. BTW)

 

Tot slot: 

Van belang om te weten: als je jezelf inschrijft geeft dat niet altijd meteen de garantie dat je in een band geplaatst kunt worden. We willen graag met complete bands aan het werk en in iedere band is bijvoorbeeld maar plaats voor 1 drummer. Geef daarom op het inschrijfformulier duidelijk aan welk instrument je bespeelt. Dit kan bij vraag/opmerking. Ook kun je bij het inschrijfformulier aangeven voor welke cursusvorm je kiest. 

Een tip: kijk in je omgeving (vrienden, kennissen) of er nog meer zijn die graag in een band willen spelen. En eventueel met jou dit muzikale avontuur willen beleven. Hierdoor maak je meer kans om te starten met Pop&Co!